Leaders of Tomorrow: Workshopy hodnotových lídrů

|

14. října 2024 se v Praze, ve Scott.Weber DOCK, uskuteční unikátní workshop Leaders of Tomorrow. Tento exkluzivní event je navržený pro 50 vybraných lídrů, kteří chtějí aktivně utvářet budoucnost leadershipu. Účastníci stráví 5 hodin sdílením zkušeností, diskusemi a propojováním se s těmi nejpovolanějšími v oboru. Formát nabízí nejen teoretické poznatky, ale především praktické nástroje, jak se stát lídrem, který dokáže efektivně čelit budoucím výzvám.

Budoucnost leadershipu očima těch nejlepších

Workshop Leaders of Tomorrow je zaměřen na propojování zkušeností s reálnými příběhy a osobním rozvojem. Je to jedinečná příležitost setkat se s lídry, kteří již prokázali svou schopnost vést firmy do nové éry, a sdílet s nimi konkrétní know-how.
Kromě českých a slovenských lídrů, jako jsou Martin Cígler (Seyfor), Taťána le Moigne (Google CEE), Dita Formánková (Czechitas) či Dalibor Cicman (GymBeam), bude hlavním hostem Garry Ridge, dlouholetý CEO společnosti WD-40. Garry přinese do Prahy svůj koncept „učící se organizace“, který pomohl jeho firmě vyrůst z hodnoty 300 milionů USD na více než 2,5 miliardy USD.

Workshop vedený Garrym Ridgem

Garry Ridge se s účastníky podělí o své zkušenosti z vedení globální firmy, která staví na silných firemních hodnotách a inovacích. V angličtině povede úvodní workshop Jak být koučem pro svou organizaci, který je zaměřen na praktické posílení schopností leadershipu, jež jsou klíčové pro dlouhodobý úspěch. Garryho přístup, založený na „servant leadershipu“, pomáhá firmám rozvíjet kulturu, která podporuje učení, důvěru a spolupráci.

Facilitované kulaté stoly a panelové diskuse

Workshop nebude jen o přednáškách. Na účastníky čekají facilitované kulaté stoly, kde budou mít možnost diskutovat o klíčových tématech leadershipu zítřka. Panelové diskuse se zaměří na využití moderních technologií, jako je umělá inteligence, a na řízení změn v rychle se měnícím podnikatelském prostředí. Odborníci a lídři, kteří na těchto panelech vystoupí, přinesou svá řešení, jak AI efektivně začlenit do leadershipu, či jak nastavit firemní kulturu pro maximální dopad.

Networking a hands-on přístup

Na workshopu Leaders of Tomorrow nebudou chybět příležitosti k networkingu. Díky menšímu počtu účastníků a facilitovaným kruhům je tento event nastaven tak, aby každý měl prostor zapojit se, diskutovat a získat přímý přístup k expertům. Účastníci se mohou těšit na individuální i skupinové rozhovory s osobnostmi, se kterými se běžně nesetkají. Na každé téma navazují konkrétní take-aways, které mohou účastníci okamžitě aplikovat ve svých firmách.

Reálné příběhy lídrů

V průběhu workshopu zazní reálné příběhy lídrů, kteří se podělí nejen o své úspěchy, ale i o výzvy, kterým museli čelit. Cílem je jít do hloubky a pochopit, co skutečně stojí za dlouhodobým úspěchem firem. Inspirativní příběhy lídrů, jako jsou Karolína Topolová (AURES Holdings), Michal Meško (Martinus) či Tomáš Šebek (MED21, uLékaře.cz), poskytnou účastníkům cenné poznatky a motivaci, jak se připravit na výzvy budoucnosti.

Tento workshop nastavuje nové standardy pro firemní leadership a otevírá dveře k budoucnosti, kde je důraz kladen na důvěru, inovace a lidský přístup.